Op 10, 11 en 12 september 2019 vindt in Hardenberg de Installatie & Elektro Vakbeurs plaats. Net als op de vakbeurs in Gorinchem presenteert Acto ook op deze beurs de softwareoplossingen. Beide beurzen staan in het teken van de Installateur van de toekomst. De software van Acto is te zien op stand 538.

DE INSTALLATEUR VAN DE TOEKOMST

De beurs biedt installateurs de kans om toekomstbestendige oplossingen te vinden op vraagstukken en uitdagingen op de werkvloer. Hoe ziet de toekomst van uw vakgebied eruit? De ontwikkelingen in de installatietechniek gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. De beurs biedt vanuit verschillende invalshoeken de vakkennis om deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden.

TOEKOMSTBESTENDIGE SOFTWARE VAN ACTO

Acto presenteert op de beurs ActoCalculatie en ActoBusiness. De software van Acto is erop gericht om het werken efficiënter te maken en te digitaliseren.

BEZOEK DE BEURS OP 10, 11 OF 12 SEPTEMBER

De vakbeurs in Hardenberg is gratis te bezoeken. Tickets kunt u hier bestellen. Gebruik hiervoor de registratiecode: 61925009. Voor meer informatie over het evenement, kijkt u op www.installateurvdtoekomst.nl.