Installateur en technisch dienstverlener

Als installateur of technisch dienstverlener bent u elke dag aan de slag met het installeren en in stand houden van technische installaties. Maar ook het maken van calculaties en offertes horen bij uw dagelijkse werkzaamheden. U calculeert om (financieel) inzicht te krijgen in de werkzaamheden en de te verwachten opbrengsten. Voor uw opdrachtgever wilt u een overzichtelijke en professionele offerte kunnen maken. Hierbij wilt u geen gedoe rondom prijzen en u moet erop kunnen vertrouwen dat u altijd rekent met de meest actuele prijs- en artikelinformatie.

ZELF ERVAREN? PROBEER 30 DAGEN GRATIS!

Bouwbedrijven en aannemers

Als bouwbedrijf bent u dagelijks in de weer met het realiseren van diverse bouw- en verbouwprojecten. In een markt waarin de marges klein zijn, is een scherpe calculatie van groot belang. Om faalkosten verder te reduceren worden veel projecten ontwikkeld met gebruik van een BIM-model. De informatie uit dit model kunt u als basis bij het calculeren gebruiken. ActoCalculatie is volledig geïntegreerd met de meest gebruikte BIM-software in de branche.

ZELF ERVAREN? PROBEER 30 DAGEN GRATIS!

Infratechniek

De werkzaamheden binnen de infrawereld spelen zich af rondom het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ‘kunstwerken’ of objecten die vastzitten in de grond. Te denken valt hierbij aan: leidingen, kabels, bruggen, (spoor-)wegen en gebouwen. Wat betreft calculaties kenmerkt de branche zich door een specifieke manier van werken, bijvoorbeeld eenheidsprijzen. ActoCalculatie is ook geschikt voor dergelijke berekeningen.

ZELF ERVAREN? PROBEER 30 DAGEN GRATIS!
ActoCalculatie ROC en opleidingsinstituten

Opleidingsinstituten, HBO, MBO, ROC’s

U wilt uw studenten op een zo goed mogelijke manier voorbereiden voor de arbeidsmarkt. Daarvoor heeft u een uitgekiend opleidingsplan, met de juiste leraren, docenten en naslagwerken. Maar heeft u ook al gedacht aan de juiste tools? Leer uw studenten calculeren met ActoCalculatie, een van de meest gebruikte softwarepakketten in de branche. Voor de techniekopleidingen van HBO, MBO en ROC’S hebben we een opleidingsversie van ActoCalculatie ontwikkeld, waarin praktijk en theorie elkaar vinden.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor de opleidingsmogelijkheden.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Ingenieurs- en adviesbureaus

Als ingenieurs- of adviesbureau bent u verantwoordelijk voor het gehele ontwerptraject. U helpt uw klanten met het opstellen van een Programma van Eisen of bestek, maar krijgt ook regelmatig de vraag een kostprijscalculatie te maken. Daarbij gebruikt u marktconforme standaarden, zoals de UNETO normtijden of uw eigen ervaringscijfers. U heeft in de jaren een uitgebreide bibliotheek met voorbeeldbegrotingen en recepten uitgewerkt, veelal nog in Excel. Het beheer kost u veel tijd en is foutgevoelig.

Zoekt u een oplossing die u dit beheer uit handen neemt én waarmee u snel scherpe calculaties maakt voor uw klanten? Dan is ActoCalculatie de oplossing voor uw organisatie.

ZELF ERVAREN? PROBEER 30 DAGEN GRATIS!
ActoCalculatie advies en ingenieursbureaus