Online software is vandaag de dag niet meer weg te denken. Een cloudgebaseerde SaaS-oplossing biedt verschillende voordelen.

SaaS, ofwel Software as a Service, en ook wel bekend als ASP (Application Service Provider) services, biedt een abonnement op software-diensten via de cloud en die beschikbaar is via het internet. Ook ActoCalculatie is een SaaS-oplossing. Met andere woorden: deze oplossing, wordt geleverd en beheerd door Acto en zo kunt u op elk device met een internetverbinding aan de slag met ActoCalculatie. In deze blog geef ik u 7 redenen om te kiezen voor onze SaaS-oplossing.

1. Lage set-up kosten en geen infrastructuur

Met onze online software investeert u niet in dure infrastructuur welke veel tijd (en daarmee geld) kosten voor de set-up. Beheer en kosten van servers zijn verleden tijd.

2. Schaalbaarheid gebruikers

Of u nu met één, tien of honderd gebruikers aan de slag wilt, ActoCalculatie is direct schaalbaar met de hoeveelheid medewerkers die hiervan gebruik willen maken.

3. Altijd up-to-date

Met een SaaS-oplossing bent u altijd up-to-date en beschikt u over de laatste versie van ActoCalculatie. Dat betekent dat wij de updates voor u verzorgen.

4. Service Level Agreements (SLA’s)

Met online software heeft u toonaangevende beschikbaarheid en prestaties van ActoCalculatie zodat u altijd en overal kunt werken.

Benieuwd wat ActoCalculatie voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag een proefaccount aan en probeer het 30 dagen gratis.

PROBEER 30 DAGEN GRATIS

5. Overal toegankelijk

ActoCalculatie is met elk apparaat met internetverbinding toegankelijk om waar dan ook aan de slag te gaan om calculaties uit brengen. U beschikt altijd over uw data.

6. Snelle implementatie

In vergelijking met een eigen IT-oplossing is de setup van een SaaS-oplossing binnen een mum van tijd klaar.

7. Hoog veiligheidsniveau

Alle data van ActoCalculatie wordt veilig opgeslagen en beheerd door Acto. Dat betekent dat u zich hier niet druk om hoeft te maken.

Zelf ervaren?

Wilt u de mogelijkheden van de SaaS-oplossing van ActoCalculatie zien? Neem hiervoor een gratis proefaccount of neem contact op met Martijn van Goch voor een demo.