Snel en gemakkelijk calculaties uitwisselen dankzij CUF (XML)

Om calculatiegegevens uit te kunnen wisselen met andere applicaties en/of partijen in de keten, is het handig om dit via een afgesproken formaat te doen. Hiervoor is CUF, het Calculatie Uitwissel Formaat in het leven geroepen. Dit uitwisselformaat (in XML) is specifiek voor calculaties ontwikkeld en geldt als standaard in de bouw- en installatiebranche.

CUF maakt samenwerken makkelijk
Dankzij deze standaard is het mogelijk om gemaakte calculaties in een andere software-oplossing verder te verwerken, bijvoorbeeld om de nacalculatie te maken of de calculatie door te zetten naar de werkbegroting en projectadministratie. Maar ook voor calculatiebureaus, die in opdracht van andere partijen calculaties maken, is CUF een uitkomst. Zij kunnen in hun eigen calculatie-tool de calculaties maken en in CUF-formaat aanleveren aan de opdrachtgever.

Met CUF kunt u gemakkelijker en sneller samenwerken in de branche. Iets wat in tijden van personele schaarste en topdrukte een uitkomst is.

Met de software van Acto (ActoCalculatie, ActoBusiness, ActoProject en ActoService) kunt u zowel een export maken als een CUF-bestand inlezen.

Wilt u ook gemakkelijk calculaties uitwisselen? Neem contact met ons op en wij laten het u graag zien!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ActoCalculatie voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of probeer het 30 dagen gratis.

IK WIL MEER INFORMATIE

OOK SNEL EN SLIM CALCULEREN?

PROBEER HET 30 DAGEN GRATIS!

PROBEER 30 DAGEN GRATIS