Acto biedt met ActoCalculatie een online calculatie-oplossing voor installateur, aannemer of adviseur. Maar niet iedere calculatie heeft het volledige scala aan functionaliteit nodig. Daarom bieden we de software aan in verschillende pakketten. Met de pakketten Start, Premium en Excellent bieden wij u voor elke type calculatie de juiste calculatie-oplossing. Zo maakt u alleen gebruik van de functionaliteit die u nodig heeft en betaalt u nooit te veel. Maar wanneer kiest u voor het ActoCalculatie Start-pakket en wanneer gaat u voor Premium?

ActoCalculatie Start: Meer dan een goede basis
Met de komst van ActoCalculatie Start in 2019 werd het leven van de calculators in Nederland een stuk aangenamer als het gaat om het uitbrengen van professionele en goed onderbouwde offertes. ActoCalculatie is ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën en technieken en is gebaseerd op de jarenlange ervaring die we als Acto hebben in de bouw- en installatiewereld. Daarnaast maakt de software gebruik van de laatste branche-standaarden, zodat de software helemaal aansluit bij uw werkwijze en functionele wensen. ActoCalculatie is eenvoudig in gebruik en u maakt in no time professionele offertes die altijd gebaseerd zijn op de meest actuele prijs- en artikelinformatie. De software is 100% online en daarmee altijd en overal beschikbaar. Dankzij onze heldere prijsstructuur heeft u direct inzicht in uw maandbedrag, zonder verborgen kosten.

ActoCalculatie Premium: Voor bedrijven die meer willen.
Vanaf begin dit jaar (2020) hebben we ActoCalculatie Premium toegevoegd aan onze productenportfolio. Uiteraard bevat Premium alle kenmerken van het Start-pakket, maar bij de ontwikkelingen van Premium zijn we nog een stap verder gegaan als het gaat om functionaliteit! Hiermee bieden we ook voor bedrijven die meer functionaliteit wensen een passende oplossing. Maar wanneer is ActoCalculatie Premium de oplossing voor uw organisatie? Onderstaand geven wij u 3 redenen om te kiezen voor ActoCalculatie Premium:

U kiest voor ActoCalculatie Premium als u:

  1. Complete ondersteuning voor het proces van “Kans tot Opdracht” wenst.
    Met ActoCalculatie Start ondersteunen we het proces van prijsvorming: van aanvraag tot offerte. Maar wilt u een stap verder gaan en het volledige verwervingsproces vastleggen in de software dan kiest u voor het Premium-pakket. Met Premium legt u het complete wervingsproces van Kans tot Opdracht Inclusief Relatiebeheer, opslag van Documenten en het beheren van Taken en Notities. Zo mist u nooit meer een deadline.
  2. Slim gebruik wilt maken van Recepten, Meetstaten en Tijdnormen.
    Als u, net als veel van onze klanten, projecten uitvoert waarin veelvuldig terugkerende werkzaamheden voorkomen dan is ActoCalculatie Premium iets voor u. Door het gebruik van voor-gedefinieerde Recepten, waarin het benodigd materiaal, arbeid en onder-aanneming is opgenomen, kunnen veel van deze werkzaamheden nog sneller worden gecalculeerd. Daarbij bieden slimme Meetstaten uitkomst om de juiste hoeveelheden te berekenen. Én met behulp van actuele Calculatie Tijdnormen wordt binnen mum van tijd een accurate kost- en verkoopprijs berekend.
  3. Product- en Artikelinformatie in eigen beheer wilt houden.
    Met ActoCalculatie Premium beschikt u over een eigen productinformatie database. De product- en Artikelinformatie van een groot aantal fabrikanten en groothandels kan hierin volledig automatisch worden geïmporteerd en periodiek worden geüpdatet. Inclusief prijsinformatie, inkoopcondities, technische documentatie en (ETIM) Productclassificatie. Uiteraard kunnen onze klanten hierin ook eigen producten opnemen. Met diverse handige zoekfuncties selecteert en verwerkt u de juiste producten in uw offertes.

Zelf aan de slag?
Voor welk pakket u ook kiest, één ding kunnen wij u verzekeren: voor elke type calculatie hebben wij de juiste oplossing. En of het nu gaat om de calculatie van kleine klussen of om grote en complexe (ver-)bouwprojecten, met de ActoCalculatie vergroot u altijd de kans op opdracht!

Wilt u meer informatie over de verschillende pakketten en bijbehorende functionaliteit of wilt u een (online) demonstratie inplannen? Neem dan contact met ons op. Of start direct met de 30 dagen gratis proefversie!

GRATIS PROBEREN >>