Bij Acto hebben we een drukke zomerperiode achter de rug! Met maar liefst 4 mooie nieuwe klanten die gekozen hebben om te gaan calculeren met ActoCalculatie. Het gaat om heel verschillende type bedrijven, met verschillende wensen en werkwijzen. Dat toont maar weer eens aan hoe flexibel de software is. 

Als eerste mogen wij DM Solar Projects verwelkomen, een installateur gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen.

Ook Anker Rotterdam sloot zich afgelopen zomer aan bij Acto. Anker is al meer dan 80 jaar een vertrouwde naam in Rotterdam en omgeving. Niet alleen als elektrotechnische groothandel, maar het bedrijf biedt ook consultancy op gebied van duurzame verlichtingsoplossingen. Zij hadden de wens om online calculaties te kunnen maken én de tijdnormen van Techniek Nederland te gaan gebruiken.

Binkhorst Techniek is de 3e organisatie die afgelopen periode de keuze heeft gemaakt om te gaan werken met de software van Acto. Het bedrijf krijgt te maken met steeds grotere utiliteitsprojecten en zochten daarvoor een efficiëntere manier van calculeren. Met de inzet van ActoCalculatie hoeven zij prijsinformatie en normtijden niet langer meer op te zoeken, maar wordt deze informatie automatisch aangeleverd via de leverancier of groothandel.

Als 4e in de rij mogen we Ricardo Timmers Timmerwerkzaamheden welkom heten. Zoals de naam als zegt een bedrijf wat in de bouw diverse (timmer-)werkzaamheden uitvoert, maar diverse andere werkzaamheden aanneemt. (loodgieter, elektra, tegelwerkzaamheden) Voor al deze werkzaamheden zochten zij naar een uniforme oplossing om mee te kunnen calculeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ActoCalculatie voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of probeer het 30 dagen gratis.

OOK SNEL EN SLIM CALCULEREN?

PROBEER HET 30 DAGEN GRATIS!

PROBEER 30 DAGEN GRATIS